... ei forteljing om kvardagskreativitet og sånn...



torsdag 2. september 2010

Nostalgisk bakst

Kostholdsendring betyr meir arbeid på kjøkkenet,
slik er det berre.
Det å finne gode arbeidsrutiner er ei utfordring
og eg er so takksam for at eg har tid og anledning
til å gi meg sjølv og ungane mine denne gåva.



Eg bakar gluten-, sukker- og melkefrie rundstykker.
Det må innrømmast at dei ikkje er like gode som bakaren sine,
men dei mettar mykje meir og gjer veldig godt for kropp og sjel.


Bakeklede er eit omgjort blondeforkle som eg har vore so heldig å få,
likeeins bakebollen.
Den er utruleg vakker!
Det er ein fryd å bake når ein har det fint rundt seg:)


*kremt*
kvar var strykejarnet og strykelysta?
Borte!



Rundstykker på etterheving.
Bakeklede er heimesydd.

Ungane brukar kalkunskinke og grønnsaker på, mykje grønnsaker:)
Eg synes det er godt med eggerøre og røykalaks.

Eit lite supertips, sånn på tampen:
Eg frys ned ei halv flaske (2.5 dl)
med favorittjuicen kvelden før.

Om morgonen tek eg den opp
og fyller opp med juice frå kjøleskåpet.

Vips!
Iskald juice til lunsj.


2 kommentarer:

  1. De hørtes sunne og gode ut de rundstykkene.
    Nydelig klede du har over.
    Takk for tipset med juicen,det var smart og skal prøves.
    God helg!:)

    SvarSlett
  2. Så vakkert, hadde jeg vært i stand til å bake skulle jeg også hatt en slik! ;)

    SvarSlett

Kommentarar blir verdsatt:)