Ellemeller har hatt ei lita tenkepause.
Kvar går eg,
kva gjer eg
og sist, men ikkje minst
kven
er eg?
Tenkepausa har ikkje gjort meg so mykje klokare,
men heller rolegare.
Eg er den eg er...
Frukost med laks, eggerøre og salat.Eg har fått spørsmålet mange gongar siste månadane:
Kan ein vere lukkeleg utan å ete
svinekjøtt, sukker, gluten og melk?
Kan ein det?
Ja...
Vi kan... alle kan.
Det tek berre litt tid å kome dit,
å venne kroppen av med sukkergifta
og å la smakslaukane få jobbe med naturlege smakar.
Lunsj med blomkål-brokkolipurè, salat og kalkunkarbis.(middagsrestar)Kva er grunnane til at vi ikkje skal bli lukkelegare av sunnare kosthald?
Eg tenkjer høgt, på tastaturet:
Huda blir reinare
celluitane forsvinn
humøret blir meir stabilt
meir overskudd
vi kranglar ikkje
psoriasis blir betre
vi søv betre
kviser forsvinn
etc
etc
Ikkje eitt av punkta ser eg på som negative biverknader
som kunne gjere at vi skal bli ulukkelege.
Middag med pasta og kyllingMange trur at ein ikkje kan leve utan sjokolade,
men ein kan faktisk det:)
( no skal det innrømmast at eg unnar meg sjokolade av og til,
men den kjøper eg ikkje i godtehylla,
eg kjøper handlaga.
Ordentlege råvarer og best på smak!)
Eg har vore avhengig av stratos og troika
og har nok ete ca 1-2 kg i veka tidlegare,
no et eg sunt, jamnt heile dagen,
og det gjer at eg ikkje har sukkersug i det heile tatt.
Bileta over viser ein heilt vanleg frukost, lunsj og middag her hjå oss.
I tillegg et eg riskaker med eggesalat og smoothie.
Tidlegare åt eg èin gong for dag: middag
og so fylte eg på med sjokolade i mellom...
Kven har eg blitt etter at eg har starta å ete sunnare?
Ein mamma/kjæreste som har meir overskudd, er blidare,
meir tolmodig,
er utkvilt og sprekare.
Og...
tryggare på meg sjølv!
Oppdatering på kjellarstove:
varmekablar og parkett har kome på.
Veggane er måla.
No er det berre resten igjen:)